Mingy zegt " Gevatheid: beschaafde onbeschaamdheid. "

De nieuwste berichten op https://www.metronieuws.nl
1000 kilo illegaal vuurwerk gevonden midden in woonwijk
In een garagebox in IJsselmuiden is zo’n 1000 kilo illegaal vuurwerk gevonden. De garagebox stond midden in een woonwijk.

Feyenoord stort PSV in nog grotere crisis
Feyenoord heeft de crisis bij PSV zondag verder vergroot. De Rotterdammers wonnen in De Kuip met 3-1 van het elftal van trainer Mark van Bommel, die na deze nieuwe nederlaag moet vrezen voor zijn positie.

Afscheid van de alleroudste dubbeldekstrein
Op het spoor is zondag afscheid genomen van de oudste en allereerste dubbeldekker: Dubbel Deks Materieel (DDM), de enige dubbeldekker nog met een locomotief.

Lichaam gevonden in kliko in Edam
In een kliko in Edam is zondag een lichaam gevonden. Het is niet duidelijk of het om een man of vrouw gaat.

We krijgen geen witte, maar een groene kerst
Een foto zoals hierboven, Kerstmis in Rotterdam 2010, gaan we dit jaar niet maken. Weeronline voorspelt namelijk een groene kerst.

Bouwers vreugdevuren Duindorp houden 'crematie' op het strand
De bouwers van het vreugdevuur in Duindorp zijn zondag met een rouwstoet naar het strand gereden voor een ‘crematie’ om hun verdriet over de afgeschafte vreugdevuren te uiten.

Handbalsters flikken 't onmogelijke
De Nederlandse handbalsters hebben voor het eerst de wereldtitel veroverd. De ploeg van bondscoach Emmanuel Mayonnade greep het begeerde goud door in een zinderende finale van het WK in het Japanse Kumamoto Spanje te verslaan.

De Kast maakt nieuwe versie 'In Nije Dei' met Kalvijn

De Friese popgroep De Kast vierde zaterdagavond het 30-jarig jubileum in Amsterdam. Hun grote hit In Nije Dei werd met YouTuber Kalvijn in een hipper jasje gestoken.

Een samenwerking met een Groninger. Zanger Syp van der Ploeg kan er wel om lachen. „Ja, wie had dat gedacht”, zegt hij een uur voor de show in zijn kleedkamer in de concertzaal AFAS Live. Een locatie die veel betekent voor de band, want in 1998 was De Kast de eerste Nederlandstalige band die deze concerthal (toen nog HMH) uitverkocht. Ruim 40 uur vertraging, maar nu toch akkoord op klimaattop Madrid
Ruim 40 uur na de geplande sluiting van de klimaatconferentie COP 25 in Madrid zijn de deelnemers zondag tot een slotakkoord gekomen, dat maakt de organisatie bekend.

Groot tekort aan ICT’ers: invloed op ontwikkeling bedrijven
Het is anno 2019 helaas niets nieuws: het personeelstekort in diverse branches blijft groeien. Met name in de ICT-wereld is er al een hele tijd een groot tekort aan opgeleid personeel.

Twan Huys weer presentator bij de publieke omroep
Twan Huys is weer te zien als presentator bij de publieke omroep. Zondag presenteert hij het discussieprogramma Buitenhof van de VPRO.

Dodental vulkaanuitbarsting Nieuw-Zeeland opgelopen naar 16
Het officiële dodental van de vulkaanuitbarsting in Nieuw-Zeeland is zondag gestegen naar zestien. Er overleed opnieuw een slachtoffer in een ziekenhuis. In de nacht van vrijdag op zaterdag bezweek ook al een 21-jarige Australische vrouw, schrijven media in Nieuw-Zeeland.

2019 in top vijf warmste jaren ooit gemeten
Het jaar 2019 komt in de boeken als een van de warmste jaren sinds het begin van de metingen (1901). De kans is groot dat dit jaar een plekje bemachtigt in de top drie, meldt Weeronline.

IND-dossiers Turken mogelijk in handen Turkije
Gevoelige informatie van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) over een aantal Turkse asielzoekers is mogelijk in handen gevallen van de Turkse autoriteiten. De IND heeft de asielzoekers daarom een verblijfsvergunning toegekend.

Gearresteerde demonstranten Greenpeace Schiphol weer vrijgelaten
De actievoerders van Greenpeace die zaterdag door de marechaussee werden aangehouden zijn weer vrijgelaten.

Naar boven Up

Media

Zoeken we op

Google

Dagen te gaan tot

17666

dagen te gaan tot
Free Willy
Dagen te gaan op Mingy!

Het goede doel!

Mingy en heldenmoed

Het goede doel!

Mingy en Unicef

Het goede doel!

Mingy en kika

Het goede doel!

Mingy en Save the Childeren