Mingy zegt " Moet je zeggen wie het hoort. "

De nieuwste berichten op http://www.filmtotaal.nl/filmsoptv.php
FilmTotaal - Films op TV
In a World...In a World...
07:10 - 09:00 op RTL4
Komedie (2013) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 6.7 (26490 stemmen)
Met Lake Bell, Rob Corddry, Alexandra Holden e.a

'In a World...' is het regiedebuut van actrice Lake Bell (A Good Old Fashioned Orgy, No Strings Attached). Ze speelt zelf een spraakcoach die alle moeite heeft om te bewijzen dat ze talent heeft voor het inspreken van filmtrailers. Deze industrie wordt jammer genoeg gedomineerd door mannen, waaronder haar ontmoedigende vader (Fred Melamed) en rijzende ster Gustav (Ken Marino).


Hotel de grote LHotel de grote L
09:00 - 10:20 op NPO3
Familiefilm (2017) uit Nederland
IMDB-rating: 8 (8 stemmen)
Met Aiko Beemsterboer, Ischa de Boer, Fleur du Pre e.a

De dertienjarige Kos moet nadat zijn moeder overleden is en zijn vader in het ziekenhuis beland, het familiehotel runnen met zijn drie zussen. Hij neemt de leiding, maar samenwerken met zijn zussen is moeilijk, hij begrijpt meisjes namelijk niet zo goed. En rond Isabel, van wie hij houdt, weet hij zich ook geen houding te geven...


RioRio
10:20 - 12:10 op NET5
Animatie (2011) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 7 (162934 stemmen)
Met Karen Disher, Jason Fricchione, Sofia Scarpa Saldanha e.a

Rio gaat over een Macaw papegaai die zijn comfortabele leven in Minnesota verlaat om op reis te gaan naar het exotische Rio de Janeiro, waar hij talloze avonturen beleeft.


The Curse of the Were-RabbitThe Curse of the Were-Rabbit
10:30 - 11:45 op RTL8
Animatie (2005) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.5 (100340 stemmen)
Met Peter Sallis, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter e.a

De jaarlijkse groentewedstrijd wordt bedreigd door konijnen. Konijnen zijn tenslotte gek op groentes, en ze komen natuurlijk gretig af op de schitterende courgettes, pompoenen, komkommers, bloemkolen en watermeloenen die meedingen in de competitie. Gelukkig hebben Wallace en Gromit daar iets op gevonden. Zij hebben een waarschuwingssysteem opgezet dat de volkstuinen en kassen van de deelnemers aan de wedstrijd prima beschermd. Totdat er plotseling een gigantisch, verbluffend vraatzuchtig konijn komt opdagen, waar zelfs Wallace en Gromit geen antwoord op hebben. Of misschien toch.


Whisky Galore!Whisky Galore!
12:30 - 13:50 op BBC2
Komedie (1949) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.3 (3741 stemmen)
Met Basil Radford, Catherine Lacey, Bruce Seton e.a

Het is de Tweede Wereldoorlog op het fictieve Schotse eiland Todday. De inwoners merken weinig van de rantsoenering, totdat de voorraad whisky op het eiland opraakt. Als een vrachtschip met 50.000 vaten whisky voor de kust van het eiland strandt, smokkelen de bewoners de scheepslading stiekem aan wal. Ze ondervinden problemen met de Britse overheid onder leiding van kapitein Wagget.


Pal JoeyPal Joey
13:50 - 15:35 op BBC2
Drama (1957) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 6.8 (3481 stemmen)
Met Rita Hayworth, Frank Sinatra, Kim Novak e.a

Joey Evans (Frank Sinatra) is knap, charmant en grappig, kortom een echte ladykiller. Hij zet zijn lieve vriendin Linda (Kim Novak) aan de kant voor de oudere maar rijke weduwe Vera (Rita Hayworth). Joey mag Vera's nachtclub beheren en lijkt het helemaal voor elkaar te hebben. Dan wordt Vera gechanteerd en moet Joey voor het eerst van zijn leven echt laten zien wat hij waard is.


Patatje OorlogPatatje Oorlog
15:35 - 17:00 op NPO3
Familiefilm (2011) uit Nederland
IMDB-rating: 6.2 (169 stemmen)
Met Lucas Adriaanse, Pippa Allen, Kes Blans e.a

De negenjarige Kiek is energiek en stoer, maar raakt bezorgd wanneer haar vader als arts naar een oorlogsgebied vertrekt. Hij kan een ziekte krijgen, of een ongeluk en er zijn zelfs verdwaalde kogels! Om de kans te verkleinen dat er iets met hem gebeurt, wringt ze zich in vreemde bochten: ze heeft een dode hond en een dode muis nodig. Kiek kent namelijk niemand die een dode muis, een dode hond èn een dode vader heeft. Dat is een kleine kans.


Men in Black 3Men in Black 3
19:55 - 22:00 op Veronica
Actie (2012) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 6.8 (265583 stemmen)
Met Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin e.a

In Men in Black 3, zijn Agents J en K terug ... in de tijd. J heeft in zijn vijftien jaar bij Men in Black veel gezien, maar niks, zelfs geen aliens, verbaast hem zoveel als zijn ironische, terughoudende partner. Toch, als K´s leven en de toekomst van de planeet in gevaar zijn, reist Agent J terug in de tijd om dingen recht te zetten. J ontdenkt dat er geheimen aan het universum zijn die K hem nooit had verteld – geheimen die zichzelf onthullen wanneer hij samen werkt met de jonge Agent K om zijn partner, Men in Black en de toekomst van de mensen te redden.


All Eyez on MeAll Eyez on Me
20:00 - 23:00 op RTL7
Biografie (2017) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
Met Demetrius Shipp Jr., Danai Jekesai Gurira, Katerina Graham e.a

Een portret van de jonge rapper dat bij zijn muzikale carrière past: een combinatie van seks, geweld, politiek bewustzijn en sociaal engagement. 2Pac kon als geen ander in één adem over zowel de economische en politieke problemen van zwarte mensen in de achterbuurten van de Verenigde Staten rappen, als over hoe goed hij wel niet in bed was of wat voor een gevaarlijke gangster hij wel niet was. 2Pac belichaamde deze schijnbare tegenstellingen op zeer overtuigende, natuurlijke wijze.


SpanglishSpanglish
20:00 - 22:05 op Comedy Central
Komedie (2004) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 6.5 (65262 stemmen)
Met Adam Sandler, Téa Leoni, Paz Vega e.a

Film vertelt het verhaal van een mooie Latino moeder en haar dochter die verhuizen en in Los Angeles terecht komen. Ze worden beiden verliefd en nemen de uitdaging van een andere cultuur aan.


The Prince & MeThe Prince & Me
20:30 - 22:35 op SBS9
Komedie (2004) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 5.9 (32286 stemmen)
Met Julia Stiles, Luke Mably, Ben Miller e.a

Paige studeert aan de universiteit van Indiana en heeft maar één doel voor ogen: haar studie zo snel mogelijk afronden om arts te worden. Eddie studeert aan dezelfde universiteit maar is een stuk minder serieus. Hij is naar Amerika gekomen om een jaar lang zijn strak geregisseerde leventje te ontvluchten. Paige moet in eerste instantie dan ook helemaal niks van Eddie hebben. Toch springt de vonk na verloop van tijd over, maar wat Paige niet weet is dat Eddie eigenlijk Edvard Valdemar Dangaard heet en kroonprins van Denemarken is...


AlienAlien
23:00 - 01:20 op Veronica
Horror (1979) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 8.5 (671292 stemmen)
Met Tom Skerritt, Sigourney Weaver, Veronica Cartwright e.a

Wanneer het ruimteschip Nostromo onderweg terug is naar de Aarde, krijgt het onderweg een SOS-signaal van een andere planeet waarna de bemanning besluit er op af te gaan. Eenmaal op de planeet verlaten enkele bemanningsleden het schip om de omgeving te verkennen.


Sniper 3Sniper 3
23:00 - 00:50 op RTL7
Actie (2004) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 5.2 (2994 stemmen)
Met Tom Berenger, Byron Mann, John Doman e.a

Scherpschutter Thomas Beckett wordt ingehuurd door de NSA om een geheime missie uit te voeren, waarbij hij een vermoedelijke terrorist moet elimineren. De terrorist blijkt een vriend van Beckett te zijn, en de missie blijkt ook een ander doel te hebben dan hij aanvankelijk dacht...


Fyre FraudFyre Fraud
23:05 - 00:40 op Canvas
Documentaire (2019) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 6.8 (3638 stemmen)
Met Bella Hadid, Ja Rule, Ja Rule e.a

Fyre Fraud is een documentaire over een mislukt muziekfestival dat een internethype is geworden. Het Fyre Festival legde tevens de grenzen bloot van sociale media. Marketing voor het muziekevenement ging viraal met de hulp van rapper Ja Rule, Instagram-sterren en modellen, maar werd een epische mislukking met duizenden mensen die vast zaten op een eiland in de Bahama's. Met een exclusief interview met Billy McFarland, de veroordeelde oplichter achter het festival.


Woman in GoldWoman in Gold
23:30 - 01:10 op BBC1
Drama (2015) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.3 (32702 stemmen)
Met Helen Mirren, Ryan Reynolds, Daniel Brühl e.a

Maria Altmann is een Joodse vluchteling, die met behulp van een jonge advocaat een strijd aangaat met de Oostenrijkse overheid. Tijdens de oorlog werden vijf schilderijen van Gustav Klimt uit haar familiehuis gestolen en die wil ze terug.


What We Do in the ShadowsWhat We Do in the Shadows
00:15 - 01:40 op BBC2
Komedie (2014) uit Nieuw-Zeeland
IMDB-rating: 7.6 (65232 stemmen)
Met Jemaine Clement, Taika Waititi, Jonathan Brugh e.a

Viago (379 jaar oud), Deacon (183 jaar oud), Vladislav (862 jaar oud) en Peter (8000 jaar oud) zijn vier vampiers die een flat delen in Wellington, in Nieuw-Zeeland. Spijtig genoeg is het lastig voor ze om vrienden te maken omdat hun dorst naar bloed altijd overheerst. Langzaamaan blijven er weinig mensen over om mee om te gaan en het viertal raakt sociaal geïsoleerd, totdat ze besluiten er iets aan te gaan doen.


Listen to Me MarlonListen to Me Marlon
00:25 - 02:00 op SBS9
Documentaire (2015) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 8.2 (3702 stemmen)
Met Marlon Brando e.a

Een documentaire die honderden uren van audio die Marlon Brando opnam gedurende zijn leven combineert, om zo zijn levensverhaal te vertellen.


Paranormal Activity 2Paranormal Activity 2
00:35 - 02:15 op RTL8
Horror (2010) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 5.7 (81260 stemmen)
Met Katie Featherston e.a

Onrustige geesten worden opnieuw op de camera vastgelegd in dit vervolg van Paranormal Activity. Katie's jonge gezin is ditmaal slachtoffer van deze kwade entiteit. Zo laten de camera's zien wat voor afschuwelijks er daadwerkelijk gebeurt in de kinderkamer, als iedereen ligt te slapen. Hoe zal ze deze angstige tijd doorstaan?


PassionPassion
02:05 - 03:45 op FOX
Drama (2012) uit Duitsland
IMDB-rating: 5.3 (16447 stemmen)
Met Rachel McAdams, Noomi Rapace, Karoline Herfurth e.a

In deze thriller is een psychologische machtsstrijd gaande tussen Christine (Rachel McAdams) en diens assistente Isabelle (Noomi Rapace). Christine is een dominante vrouw die graag de touwtjes in handen heeft en zich bedreigd voelt door haar ambitieuze protégé. Ze verleiden, manipuleren en vernederen elkaar, met moord als gevolg.


Kill Your DarlingsKill Your Darlings
03:45 - 05:25 op FOX
Biografie (2013) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 6.5 (24910 stemmen)
Met Daniel Radcliffe, Dane DeHaan, Michael C. Hall e.a

Kill Your Darlings vertelt over een moord in 1944 die binnen de Columbia University zorgt voor het samenkomen van schrijvers als Ginsberg, Kerouac en Burroughs. Dit is het begin van een compleet nieuwe generatie die ook wel bekendstaat als de Beat Generation.
Films op TV voor zondag 16 Juni 2019


Naar boven Up

Media

Zoeken we op

Google

Dagen te gaan tot

17666

dagen te gaan tot
Free Willy
Dagen te gaan op Mingy!

Het goede doel!

Mingy en greenpeace

Het goede doel!

Mingy en kika

Het goede doel!

Mingy en Unicef

Het goede doel!

Mingy en wakkerdier