Mingy zegt " Wie klaagt over zijn oude dag moet eens aan het alternatief denken. "

De nieuwste berichten op https://www.filmtotaal.nl/films-op-tv
FilmTotaal - Films op TV
Meet the ParentsMeet the Parents
06:20 - 08:30 op RTL4
Komedie (2000) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 7 (257933 stemmen)
Met Robert De Niro, Ben Stiller, Teri Polo e.a

Een jongeman ontmoet voor het eerst de ouders van zijn vriendin, maar hij maakt geen al te beste indruk en het bezoek loopt uit op een ware nachtmerrie. En dat terwijl hij zijn vriendin juist dit weekend een aanzoek had willen doen.


African Cats: Kingdom of CourageAfrican Cats: Kingdom of Courage
10:55 - 12:35 op NET5
Documentaire (2011) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 7.6 (5068 stemmen)
Met e.a

Nadat Disneynature eerder de natuurfilms Earth en Océans (2010) in de bioscoop bracht, komt het nu ook met de natuurdocu African Cats: Kingdom of Courage die zich richt op drie katachtige families op het Afrikaanse continent. De film wordt geregisseerd door Alastair Fothergill en Mark Linfield, uiteraard bekend van de tv-serie Planet Earth, de film Earth en het eerdere Deep Blue (2003).


Fireman Sam: Set for Action!Fireman Sam: Set for Action!
12:30 - 13:30 op RTL8
Animatie (2018) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.7 (25 stemmen)
Met John Barrowman, Steven Kynman, David Carling e.a

Als een brandende oliewagen met volle snelheid richting Piekepolder rijdt, is Brandweerman Sam direct klaar voor een gedurfde reddingsactie. Mandy en Sarah filmen zijn redding en plaatsen het op hun nieuwe website Piekepolder Online. De video van Sams heldendaad gaat viraal en wordt ook opgemerkt door een beroemde Hollywood regisseur. Hij wil dat Sam de hoofdrol gaat spelen in zijn nieuwe film. Alleen wil de jaloerse tegenspeler van Sam deze rol ook en heeft er alles voor over om het van Sam af te pakken.


Rosie & MoussaRosie & Moussa
15:30 - 17:00 op NPO3
Familiefilm (2018) uit België
IMDB-rating: 6.9 (11 stemmen)
Met Ruth Beeckmans, Griet Boels, Imad Borji e.a

Rosie verhuist met haar moeder naar de andere kant van Brussel. Daar ontmoet ze Moussa, die boven haar woont. Samen gaan ze op zoek naar de vader van Rosie.


JinxedJinxed
15:45 - 16:00 op Nickelodeon
Komedie (2013) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 7 (660 stemmen)
Met Ciara Bravo, Jacob Bertrand, Jack Griffo e.a

De Murphys zijn een familie die altijd pech lijkt te hebben. Alles dat mis kan gaan, gaat ook mis. Een eeuw geleden werd er namelijk een vloek geplaatst op de betovergrootvader en dus lijdt de hele familie daar nu nog altijd onder. Nadat Meg Murphy een groot ongeluk heeft en het hele huis verwoest wordt, verhuist de familie naar het oude huis van opa. Daar bedenkt Meg dat ze samen met haar broer Charlie de familievloek op wil heffen. Maar kan dat wel? Nog erger is dat de grote vijand van Meg, Ivy, ook aanwezig is in het dorpje...


Angels & DemonsAngels & Demons
20:00 - 22:50 op Veronica
Mystery (2009) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 6.7 (210910 stemmen)
Met Tom Hanks, Ewan McGregor, Ayelet Zurer e.a

Robert Langdon moet de moord op een wetenschapper oplossen en komt hierbij tot de ontdekking dat de Illuminati, een doodgewaande, mysterieuze sekte, een bom onder het Vaticaan heeft gelegd, net tijdens een conclaaf. Ook zijn de vier kardinalen waarvan men verwacht dat ze de grootste kans hebben om tot paus verkozen te worden, de zogenaamde preferiti, gegijzeld. Elk uur zal er een sterven, met behulp van één van de vier elementen. Samen met de dochter van de vermoorde wetenschapper, Vittoria Vetra, volgt Langdon een eeuwenoud spoor dwars door Rome om de daders te pakken.


G.I. Joe: The Rise of CobraG.I. Joe: The Rise of Cobra
20:00 - 22:30 op RTL7
Actie (2009) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 5.8 (179170 stemmen)
Met Adewale Akinnuoye-Agbaje, Christopher Eccleston, Grégory Fitoussi e.a

Tien jaar in de toekomst moet het elite korps die bekend staat als G.I. Joe het opnemen tegen de kwaadaardige Cobra. Deze organisatie handelt in verboden wapens. Wanneer de leider van Cobra door heeft dat G.I. Joe zijn wapenhandel in gevaar brengt, slaat hij keihard terug.


The TuxedoThe Tuxedo
20:00 - 22:15 op Comedy Central
Actie (2002) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 5.3 (60999 stemmen)
Met Jackie Chan, Jennifer Love Hewitt, Jason Isaacs e.a

Jimmy Tong is chauffeur van multi-miljonair Clark Devlin. Wanneer Tong de smoking van zijn baas aantrekt, verandert hij in een bijzondere geheim agent.


Artificial Intelligence: AIArtificial Intelligence: AI
20:30 - 23:15 op Spike
Avontuur (2001) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 7.1 (238045 stemmen)
Met Haley Joel Osment, Frances O'Connor, Sam Robards e.a

Ergens in de verre toekomst, nadat de poolkappen gesmolten zijn, verwoesten zware overstromingen de grote steden en wordt de wereld geleid door robots met een uiterst verfijnde kunstmatige intelligentie. Te midden van dit alles staan een robotjongetje en een robot-teddybeer op die verlangen naar iets meer. Kunnen zij meer zijn dan alleen maar machines?


Sex DriveSex Drive
20:30 - 22:40 op SBS9
Komedie (2008) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 6.6 (72239 stemmen)
Met Josh Zuckerman, Amanda Crew, Clark Duke e.a

De 18-jarige Ian krijgt eindelijk de kans om ontmaagd te worden als hij via het internet een vrouw ontmoet. Hij rijdt met een vriend en een vriendin naar Knoxville, maar onderweg beginnen de hormonen al parten te spelen.


Charlie's AngelsCharlie's Angels
22:30 - 00:40 op RTL7
Actie (2000) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 5.5 (150840 stemmen)
Met Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu e.a

Natalie, Alex en Dylan zijn de charmante prive-detectives in dienst van de mysterieuze Charlie. Hun nieuwe opdracht is de ontvoerde software-magnaat Eric Knox te bevrijden die een systeem heeft ontworpen waarmee je mensen kunt identificeren aan de hand van hun stem. Wanneer deze software in de verkeerde handen terechtkomt, kan dit het leven van Charlie in gevaar brengen. De dames zetten alles op alles om Eric te bevrijden.


The JackalThe Jackal
22:50 - 01:15 op Veronica
Actie (1997) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 6.4 (94039 stemmen)
Met Bruce Willis, Richard Gere, Sidney Poitier e.a

Een huurmoordenaar, The Jackal, moet een topman van de Amerikaanse regering elimineren. De enige die hem kan tegenhouden, is de IRA-terrorist Declan Mulqueen, die wordt vrijgelaten uit de gevangenis.


Son of SaulSon of Saul
00:00 - 01:40 op BBC2
Drama (2015) uit Hongarije
IMDB-rating: 7.5 (36454 stemmen)
Met Géza Röhrig, Levente Molnár, Urs Rechn e.a

Twee dagen in het leven van Saul Auslander, een Hongaarse gevangene die als lid van het Sonderkommando in één van de crematoria van Auschwitz werkt. Hij probeert het onmogelijke te doen: het lichaam van de jongen die hij als zoon heeft aangenomen redden en een rabbijn vinden om het te begraven. Terwijl het Sonderkommando op elk ogenblik geliquideerd kan worden, wendt Saul zich af van de levenden en hun plannen tot opstand om de overblijfselen te redden van een zoon waar hij nooit naar heeft omgekeken toen hij nog leefde.


Beta HouseBeta House
00:20 - 01:55 op SBS9
Komedie (2007) uit Canada
IMDB-rating: 5.3 (48313 stemmen)
Met John White, Steve Talley, Christopher McDonald e.a

Erik, Ryan, en Cooze gaan naar een college en komen terecht bij de Beta House studentenclub, waar de legendarische Dwight Stifler de scepter zwaait. Probleem is dat een andere studentenclub dreigt om de uitspattingen van de Betas aan banden te leggen. Daar laten de Betas het niet bij zitten, ze gaan vechten voor het recht om te feesten!


The PeacemakerThe Peacemaker
00:35 - 02:55 op RTL8
Actie (1997) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 5.9 (47201 stemmen)
Met George Clooney, Nicole Kidman, Marcel Iures e.a

Twee treinen, zwaar beladen met kernwapens, krijgen een ongeluk in Rusland wat een enorme explosie tot gevolg heeft. Kernwapenexpert Julia Kelly gelloft niet in een ongeluk. Kolonel Thomas Devoe evenmin. Samen krijgen ze opdracht uit te zoeken of het gaat om een samenzwering.
Films op TV voor zondag 19 Januari 2020


Naar boven Up

Media

Zoeken we op

Google

Dagen te gaan tot

17666

dagen te gaan tot
Free Willy
Dagen te gaan op Mingy!

Het goede doel!

Mingy en Save the Childeren

Het goede doel!

Mingy en leger des heils

Het goede doel!

Mingy en Unicef

Het goede doel!

Mingy en kankerbestrijding