Mingy zegt " Zij die lezen weten veel, zij die kijken weten soms nog meer. "

De nieuwste berichten op http://www.filmtotaal.nl/filmsoptv.php
FilmTotaal - Films op TV
Het Irritante EilandHet Irritante Eiland
15:30 - 16:50 op NPO3
Avontuur (2019) uit Nederland
IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
Met Amber Robin Berentsen, Yenthe Bos, Leny Breederveld e.a

Een vloek is eeuwenoud. Een eiland vol vervelende mensen. Een besmette premier. Een jongetje vol dromen kan dit allemaal fiksen. Maar hoe?


MomentumMomentum
20:30 - 22:35 op RTL7
Actie (2015) uit Zuid-Afrika
IMDB-rating: 5.5 (7373 stemmen)
Met Morgan Freeman, Olga Kurylenko, James Purefoy e.a

Alex Faraday is een mooie en slimme vrouw, die het risico loopt gepakt te worden. Tot haar ongenoegen, is een overval die ze wilde plegen mislukt, maar ook één van haar partners bij de overval op brute wijze vermoord door een internationaal syndicaat, dat op zoek is naar een sleutel. Terwijl Alex de moordplek probeert te ontsnappen, wordt ze gezien door Mr. Washington en begint een gevecht om te overleven.


The DepartedThe Departed
20:30 - 23:35 op NET5
Misdaad (2006) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 8.5 (1054230 stemmen)
Met Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson e.a

De jonge undercoveragent Billy Costigan (Leonardo Dicaprio) infiltreert in het syndicaat van maffiabaas Costello (Jack Nicholson). Terwijl Billy snel Costello's vertrouwen wint, is geharde crimineel Colin Sullivan (Matt Damon) aan het werk bij de politie als Costello's informant. Colin bereikt een machtige positie binnen de Speciale Onderzoeks Eenheid. Zowel Billy als Colin raken verstrikt in hun dubbelleven waarin ze continu informatie verzamelen over de plannen en tegenmaatregelen van de organisaties die ze zijn binnengedrongen. Wanneer duidelijk wordt voor zowel criminelen als politie dat er een verklikker in hun midden is, zijn Billy en Colin in levensgevaar. Beiden moeten achter de identiteit van de ander komen om zichzelf op tijd te redden....


Drop ZoneDrop Zone
22:35 - 00:40 op RTL7
Actie (1994) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 5.6 (15572 stemmen)
Met Wesley Snipes, Gary Busey, Yancy Butler e.a

US-Marshall Snipes krijgt opdracht de even geniale als gevaarlijke computer-hacker Earl Leedy naar een staatsgevangenis te transporteren. Op 12000 meter hoogte presteert Leedy het om op miraculeuze wijze te ontsnappen. Snipes besluit de zaak te onderzoeken en stoot tijdens zijn speurtocht op een criminele, bijna sektarische groep van skydrivers.


The GameThe Game
23:35 - 02:10 op NET5
Drama (1997) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 7.8 (270321 stemmen)
Met Michael Douglas, Sean Penn, Deborah Kara Unger e.a

Nicholas Van Orton is een geslepen en succesvol zakenman die altijd alle touwtjes in handen heeft. Daar komt een einde aan als hij een wel zeer bijzonder verjaarskado krijgt: The game. Onbekende krachten terroriseren hem en richten alles ten gronde wat hij ooit heeft opgebouwd. Of hij wil of niet, hij moet het spel zien te winnen, wil hij niet alles kwijtraken.
Films op TV voor woensdag 20 Februari 2019


Naar boven Up

Media

Zoeken we op

Google

Dagen te gaan tot

-281

dagen te gaan tot
Free Willy
Dagen te gaan op Mingy!

Het goede doel!

Mingy en heldenmoed

Het goede doel!

Mingy en wakkerdier

Het goede doel!

Mingy en IFAW

Het goede doel!

Mingy en wakkerdier