Mingy zegt " Een goed begin is het halve werk, volhouden de andere helft. "

De nieuwste berichten op https://www.filmtotaal.nl/films-op-tv
FilmTotaal - Films op TV
ApenstrekenApenstreken
15:30 - 16:55 op NPO3
(2015) uit
IMDB-rating: 6.4 (54 stemmen)
Met Tygo Bussemakers, Dick Carlier, Guus Dam e.a

De negenjarige Wim droomt ervan om naar school te gaan. Maar hij woont in het weeshuis. Samen met de andere kinderen van het weeshuis wordt hij uitgebuit en moet hij dagelijks hard werken in de illegale bezemfabriek in de kelder van het weeshuis. De kinderen wachten met smart op de invoering van de Schoolwet die kinderen van zes tot twaalf jaar verplicht om naar school te gaan. Als Wim weet te ontsnappen zorgt Jet ervoor dat hij zich op hun boerderij kan verschuilen. Het is de start van een race tegen de klok vol spannende avonturen, kattenkwaad en nieuwe vriendschappen, waarbij Wim vooral ook uit handen moet zien te blijven van de directrice van het weeshuis.


School for ScoundrelsSchool for Scoundrels
16:15 - 17:45 op BBC2
Komedie (1960) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.5 (2338 stemmen)
Met Ian Carmichael, Terry-Thomas, Alastair Sim e.a

Een jongeman begint een heel speciale school te bezoeken. Hem wordt daar geleerd hoe hij andere mensen zó kan gebruiken dat hij er zelf enkel winst van heeft. Hij leert hoe hij vrouwen zou kunnen verleiden, hoe hij voordeel kan halen uit elk willekeurig gesprek en hoe hij kan winnen van een betere tennisser eenvoudigweg door hem dol te maken. Maar dan begint hij zijn lessen in praktijk te brengen, dat wil zeggen, zou hij dat wel durven?


I Am WrathI Am Wrath
20:30 - 22:15 op RTL7
Actie (2016) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 5.1 (3278 stemmen)
Met John Travolta, Amanda Schull, Rebecca De Mornay e.a

Als Stanleys vrouw Vivian op brute wijze vermoord wordt door tuig, slaat hij compleet door. Met zijn oude vriend Dennis zoekt hij de criminelen op en zorgt hij dat ze het zwaar te verduren krijgen.


Miss You AlreadyMiss You Already
20:30 - 23:00 op RTL8
Komedie (2015) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.7 (7973 stemmen)
Met Drew Barrymore, Toni Collette, Paddy Considine e.a

Milly en Jesse zijn altijd de beste vriendinnen geweest. Sinds hun jeugd hebben ze alles gedeeld: geheimen, kleding, humor en vriendjes. Nu proberen ze volwassen te worden. Milly heeft een goede baan en woont in een prachtig herenhuis met haar man Kit en hun twee kinderen. Jess is een stedenbouwkundige en zij en haar vriend wonen op een woonboot in een Londense gracht. Hun vriendschap komt echter op het spel te staan wanneer Jess heel graag een kindje wil en Milly ontdekt dat ze borstkanker heeft.


Night at the Museum: Battle of the SmithsonianNight at the Museum: Battle of the Smithsonian
20:30 - 22:30 op NET5
Avontuur (2009) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 5.9 (134248 stemmen)
Met Ben Stiller, Amy Adams, Owen Wilson e.a

In dit tweede deel wordt Larry Daley weer geconfronteerd met museumstukken die tot leven komen, ditmaal in het Washington Museum


AbsolutionAbsolution
22:15 - 00:15 op RTL7
Actie (2015) uit Roemenië
IMDB-rating: 4.5 (2810 stemmen)
Met Steven Seagal, Byron Mann, Howard Dell e.a

Een agent wordt door zijn voormalige werkgever gerekruteerd om de Afghaanse drugsdealer Kamaal te vermoorden. Zijn oude baas is bang dat Kamaal zal pogen informatie te verkopen, omdat de winst van heroïne verdeeld wordt tussen de machtige families in Afghanistan en de machtige, geheime groepen in de Verenigde Staten. Wanneer de agent twee slachtoffers van mensenhandel ontmoet, raakt hij overtuigd dat Kamaal hier iets mee te maken heeft.


Liar LiarLiar Liar
22:30 - 00:15 op NET5
Komedie (1997) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 6.8 (222679 stemmen)
Met Jim Carrey, Maura Tierney, Justin Cooper e.a

De gladde advocaat Fletcher Reede liegt uit gewoonte. Zijn zoontje Max wenst op z'n verjaardag dat zijn vader 24 uur lang niet meer kan liegen, waarna deze wens daadwerkelijk uitkomt: Fletcher merkt dat zijn grote mond nu opeens zijn grootste vijand is.


CloverfieldCloverfield
22:30 - 00:20 op Spike
Horror (2008) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 7 (361456 stemmen)
Met Lizzy Caplan, Jessica Lucas, T.J. Miller e.a

Vijf jonge New Yorkers geven een afscheidsfeestje voor hun vriend op de avond dat een gigantisch monster de stad aanvalt. De film is een verslag van hun pogingen om deze onwerkelijke en gruwelijke gebeurtenis te overleven, verteld vanuit het perspectief van hun video-camera.
Films op TV voor maandag 6 April 2020


Naar boven Up

Media

Zoeken we op

Google

Dagen te gaan tot

17666

dagen te gaan tot
Free Willy
Dagen te gaan op Mingy!

Het goede doel!

Mingy en kika

Het goede doel!

Mingy en greenpeace

Het goede doel!

Mingy en kankerbestrijding

Het goede doel!

Mingy en Unicef