Mingy zegt " Het rooien van bomen gebeurt vaak even onnadenkend als het bomen van rooien. "

De nieuwste berichten op https://www.filmtotaal.nl/films-op-tv
FilmTotaal - Films op TV
Jingle BelleJingle Belle
06:30 - 08:30 op RTL4
Drama (2018) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 6.2 (276 stemmen)
Met Tatyana Ali, Cornelius Smith Jr., Loretta Devine e.a

In haar schoolperiode zong Isabelle samen met haar jeugdliefde Mike elk jaar een duet op het lokale kerstevenement. Nadat ze haar diploma haalde liet Isabelle Mike achter en verhuisde ze naar New York om er te gaan studeren. Jaren later keert Isabelle terug naar haar geboortestad om liedjes te schrijven voor het kerstevenement.


HiernamaalsHiernamaals
09:00 - 10:35 op NPO3
Avontuur (2019) uit Nederland
IMDB-rating: 7.6 (74 stemmen)
Met , Lionel Almeida, Jan-Paul Buijs e.a

Na de dood van haar moeder heeft Sam (16) de zorg van haar twee broertjes en wat afwezige vader op zich genomen. Als ze zelf na een ongeluk in het Hiernamaals belandt en erachter komt dat ze haar leven over kan doen, besluit ze alles op alles te zetten om de dood van haar moeder te voorkomen.


To Wong Foo Thanks for Everything, Julie NewmarTo Wong Foo Thanks for Everything, Julie Newmar
10:00 - 12:10 op NET5
Komedie (1995) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 6.4 (20890 stemmen)
Met Wesley Snipes, Patrick Swayze, John Leguizamo e.a

Vida Boheme en Noxeema Jackson winnen een reis naar Hollywoo tijdens eens toonaangevende travestiewedstrijd in New York. Ze worden overgehaald de onervaren drag-queen Chi-Chi mee te nemen. Het drietal huurt een oude auto en begint aan de lange reis dwars door Amerika.


Tron: LegacyTron: Legacy
13:30 - 15:30 op BBC2
Actie (2010) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 6.8 (299281 stemmen)
Met Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Olivia Wilde e.a

Wanneer Kevin Flynn (Jeff Bridges), de vader van Sam Flynn (Garrett Hedlund) op zeer vreemde wijze verdwijnt, probeert Sam zijn vader op te sporen. Hij bevindt zich al snel in de digitale wereld waar zijn vader de afgelopen 25 jaar in heeft geleefd. Samen met een trouwe vriendin (Olivia Wilde), gaat Sam op een levensgevaarlijke reis, door het 'cyberheelal' om zijn vader weer te vinden.


Bridge to TerabithiaBridge to Terabithia
15:30 - 17:00 op NPO3
Avontuur (2007) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 7.2 (124869 stemmen)
Met Josh Hutcherson, AnnaSophia Robb, Zooey Deschanel e.a

Jess Aarons is op school en binnen zijn familie een buitenbeentje. Om ergens in uit te blinken traint hij om de snelste jongen van de klas te worden. Zijn droom wordt helaas op de valreep gedwarsboomd door het nieuwe meisje op school; Leslie Burke. Zij doet mee met de hardloopwedstrijd en wint.<br>Ondanks hun vervelende eerste kennismaking worden de twee al snel de beste vrienden. Leslie vertelt graag de meest fantastische verhalen aan Jess. En Jess houdt erg van tekenen, maar voordat hij Leslie kende was er niemand aan wie hij dat liet zien. Samen bedenken ze het geheime koninkrijk Terabithia, een magische plek die je alleen kunt bereiken door met een touw over een smal beekje in het bos te slingeren. In dat land zijn zij heersers, vechten ze met de Dark Master en spannen ze samen tegen de pestkoppen op school. Het leven van Jess verandert voorgoed door deze bijzondere vriendschap. Maar staat hij hierdoor ook sterk genoeg in zijn schoenen om zich door een ernstig drama te slaan....


Hometown ChristmasHometown Christmas
20:00 - 22:00 op RTL8
Romantiek (2018) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 6.1 (315 stemmen)
Met Beverley Mitchell, Stephen Colletti, Erin Cahill e.a

Noelle is speciaal voor de kerstdagen teruggekeerd naar haar geboortestad. Ze wil de levende kerststal, ooit bedacht door haar moeder, in ere herstellen. De organisatie verloopt moeizaam en dan loopt Noelle ook nog haar oude jeugdliefde tegen het lijf. Met de nodige tegenzin besluiten ze samen te werken om de kerststal tot een succes te maken.


X-Men: ApocalypseX-Men: Apocalypse
20:00 - 22:30 op Veronica
Actie (2016) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 7 (317731 stemmen)
Met James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence e.a

Sinds het ontstaan van de beschaving, is hij aanbeden als een god. Apocalypse (Oscar Isaac), de eerste en meest krachtige mutant van Marvel’s X-Men universum, vergaarde de krachten van veel andere mutanten, werd onsterfelijk en onverslaanbaar. Als hij na duizenden jaren ontwaakt, raakt hij gedesillusioneerd met de wereld die hij ontdekt en rekruteert een team van krachtige mutanten, waaronder een ontmoedigde Magneto (Michael Fassbender), om de mensheid op te ruimen en een nieuwe wereldorde te scheppen, waar hij de macht over zal hebben. Met het lot van de Aarde in de balans, moet Raven (Jennifer Lawrence) met behulp van Professor X (James McAvoy) leiding geven aan een team van jonge X-Men om hun grootste vijand ooit te stoppen en de mensheid te redden van complete vernietiging.


40 Days and 40 Nights40 Days and 40 Nights
20:30 - 22:20 op SBS9
Komedie (2002) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 5.6 (61650 stemmen)
Met Josh Hartnett, Shannyn Sossamon, Paulo Costanzo e.a

Matt is een knappe jongen van in de twintig. Zijn laatste relatie is een complete ramp geworden. Sindsdien heeft hij veel liefdesverdriet, hij krijgt er zelfs waanvoorstellingen door. De oplossing: 40 dagen geen seks meer.


A Perfect ChristmasA Perfect Christmas
22:00 - 23:50 op RTL8
Komedie (2016) uit Canada
IMDB-rating: 6.4 (678 stemmen)
Met Susie Abromeit, Dillon Casey, Erin Gray e.a

A Perfect Christmas volgt een net getrouwd koppel dat voor het eerst samen kerst viert.


Borg McEnroeBorg McEnroe
22:00 - 00:00 op BBC2
Biografie (2017) uit Zweden
IMDB-rating: 7 (7644 stemmen)
Met Sverrir Gudnason, Shia LaBeouf, Stellan Skarsgård e.a

Film over het legendarisch duel tussen Björn Borg en diens grootste rivaal, de jonge en getalenteerde John McEnroe. Draait om hun legendarische duel tijdens Wimbledon in de jaren tachtig.


Cold Comes the NightCold Comes the Night
23:50 - 01:30 op RTL8
Misdaad (2013) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 5.7 (6969 stemmen)
Met Alice Eve, Bryan Cranston, Logan Marshall-Green e.a

Een hotelmedewerkster, die nauwelijks in staat is om voor haar dochtertje te zorgen, stuit in een van de kamers op een lijk en een tas vol geld. Op het eerste gezicht lijkt het een geluk bij een ongeluk, maar dan blijkt dat de Russische crimineel Topo (Cranston) zijn centjes terug wil.


Hell RideHell Ride
00:15 - 01:40 op SBS9
Actie (2008) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 5.1 (14095 stemmen)
Met Larry Bishop, Michael Madsen, Eric Balfour e.a

De agressieve Pistolero gaat samen met z'n broer The Gent en Comanche de weg op om de dood van Pistolero's oude vrouw Cherokee Kisum te wreken op de 666ers, een rivaliserende motorbende.
Films op TV voor zondag 15 December 2019


Naar boven Up

Media

Zoeken we op

Google

Dagen te gaan tot

17666

dagen te gaan tot
Free Willy
Dagen te gaan op Mingy!

Het goede doel!

Mingy en Warchild

Het goede doel!

Mingy en kankerbestrijding

Het goede doel!

Mingy en kankerbestrijding

Het goede doel!

Mingy en Warchild