Mingy zegt " Beschaving is een zeer dun laagje vernis dat gemakkelijk in alcohol kan worden opgelost. "

De nieuwste berichten op http://www.112groningen.nl/
Auto raakt in sloot op de Breekweg bij Leens
Leens - Op de Breekweg in Leens is donderdagavond om 20:45 uur een auto in een sloot geraakt. De oorzaak is onduidelijk.

Forse woningbrand in Wildervank
Wildervank - Donderdagavond werd de brandweer van Veendam gealarmeerd voor een woningbrand aan de Salomon Weststraat.

Tien vuurwerkvrije zones in de stad
Groningen - Tijdens oud en nieuw zijn er dit jaar tien vuurwerkvrije zones in de stad Groningen. Het gaat om gebieden rond ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, begraafplaatsen en kinderboerderijen.

Ongeval Hoofdstraat Ter Apel
Ter Apel - Op de Hoofdstrata in Ter Apel was donderdag rond 17:30 uur een tweezijdig ongeval. De oorzaak is nog onduidelijk.

Ongeval N46 bij Groningen
Groningen - Door een ongeval donderdagavond op de N46 op de oostelijke ringweg was er een lange file ontstaan. Een taxi was betrokken.

Water in plaats van benzine in pomp door graafwerkzaamheden
Noordhorn - De storing bij tankstation Tinq in Noordhorn, waardoor automobilisten water tankten in plaats van benzine, is veroorzaakt door graafwerkzaamheden bij de buren. Dat meldt Rtvnoord.nl.

Inzet Zuidbroek voor indammen vloeistof
Zuidbroek - Op de Industrieweg in Zuidbroek werd donderdagmiddag om 13:20 uur de assistentie gevraagd van het speciale team incidentbestrijding gevaarlijke stoffen (IGBS) uit Bedum.

Melding van schuurbrand in Beerta blijkt strobrandje
Beerta - Om 13:40 uur donderdagmiddag een melding van een brand bijgebouw aan de Ulsderweg in Beerta. Er was lichte rookontwikkeling waarneembaar.

Botsing tijdens instructierit met OGS Europaweg (Video)
Groningen - Een instructie rit met een brandweerwagen van de Bon ging donderdagmorgen niet helemaal goed. Tijdens het langzaam oprijden van het kruispunt bij de Sontweg met OGS(optische en geluids sign.) botsten twee voertuigen tegen de brandweerwagen aan.

Forse aanrijding op de Lijzijde in Groningen
Groningen - Bij een ongeval op de kruising van de Bakboordswal en de Lijzijde in Lewenborg is donderdagmorgen om 08:30 uur een vrouw gewond geraakt.

Stint mag niet meer de weg op
Groningen - De Stint is op dit momenteel geen veilig vervoersmiddel om personen te vervoeren. Dat blijkt uit het onderzoeksrapport van TNO dat donderdagochtend gepresenteerd werd door minister Cora van Nieuwenhuizen (VVD).

Verdachte van branden langer vast
Hoogezand - De 44-jarige Marcel S. uit Hoogezand die wordt verdacht van negen branden in en om zijn portiekflat, blijft langer vastzitten. DFat meldt Tv Noord.

Download de 112Groningen App
Groningen - 112Groningen.nl heeft ook een gratis mobiele app voor op de smartphone. U kunt overzichtelijk alle 112Groningen.nl nieuwsberichten bekijken op uw mobiele telefoon.

Fors ongeval Zuiderpark Groningen
Groningen - Bij een aanrijding op het Zuiderpark in Groningen zijn woensdagavond twee auto's met elkaar in botsing gekomen.

Brandweer Woldendorp werft collega's tijdens jaarlijkse kerstmarkt
Woldendorp - Vrijwilligers van brandweer Woldendorp stonden woensdag op de jaarlijkse kerstmarkt in Woldendorp, om nieuwe vrijwilligers te verven.

Naar boven Up

Media

Zoeken we op

Google

Dagen te gaan tot

-212

dagen te gaan tot
Free Willy
Dagen te gaan op Mingy!

Het goede doel!

Mingy en IFAW

Het goede doel!

Mingy en Unicef

Het goede doel!

Mingy en heldenmoed

Het goede doel!

Mingy en leger des heils