Mingy zegt " Wat je weggeeft verlies je niet. "

De nieuwste berichten op http://www.112groningen.nl/
Brandweer verricht metingen in Musselkanaal
Musselkanaal - De brandweer van Stadskanaal kreeg woensdagavond een melding van een vreemde lucht aan de Lijsterbesstraat in Musselkanaal.

Poging tot scooterdiefstal
Groningen - Ter hoogte van de Verlengde Willemstraat in Groningen hebben twéé personen woensdagmiddag geprobeerd een scooter te stelen, maar hebben deze achtergelaten.

Scooter contra auto Damsterdiep
Groningen - Bij een ongeval tussen een auto en een bezorgscooter is woensdagavond een licht gewonde gevallen.

Brand bij Ommelander ziekenhuis Scheemda blijkt loos alarm
Scheemda - Woensdagmiddag om 14:15 uur werden de brandweerkorpsen van Winschoten en Scheemda opgeroepen voor een brand op de spoed eisende hulp bij het Ommelander Ziekenhuis.

Brand in grasdrogerij bij Ooswold(Oldambt)
Oostwold(Oldambt) - In Oostwold is woensdagmiddag aan de Langeweg brand gemeld in een loods van een grasdrogerij. De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse om te blussen.

Bouwvakker(25) uit Groningen gewond in Leeuwarden
Leeuwarden - Een bouwvakker(25) uit de stad is dinsdag gewond geraakt bij een val van een nieuwe sporthal in aanbouw in Leeuwarden. Dat meldt de politie.

Voortgang sloop viaduct Esperantokruising, Treinen rijden weer
Groningen - De treinen rijden weer onder het Esperantoviaduct door. Vannacht om 01:30 uur werd het spoor weer vrijgegeven door de verschillende projecten op en langs het spoor in de stad Groningen.

Twee containers met gevaarlijke lading nogsteeds spoorloos
Schiermonnikoog - In het Duitse deel van de Wadden en de Noordzee wordt donderdag begonnen met het opruimen van containers en lading die het containerschip MSC Zoe op zee kwijtraakte. Meldt Dvhn.nl

112Groningen zoekt nog een paar nieuwe correspondenten in de regio
Groningen - We zoeken versterking van ons team. Woon je in Hoogezand, Foxhol, Appingedam, Middelstum, Loppersum, Scheemda, Uithuizen, Eemshaven, Sauwerd, Winsum, Ten Boer, Aduard, Stadskanaal of Grijpskerk, dan ben jij misschien onze nieuwe collega.

Busje te hoog of viaduct te laag? (Video)
Groningen - Dinsdagavond is er een verhuurbusje uit Rotterdam tegen het viaduct gereden aan de Eemskanaal Noordzijde ter hoogte van de Berlagebrug.

Brandweer blust buitenbrand in Nieuwolda
Nieuwolda - De brandweer van Wagenborgen heeft dinsdag even na middernacht een brandje geblust in een bosperceel aan de Oud-Nieuwlandseweg in Nieuwolda.

Twee gewonden bij ongeval Sontweg
Groningen - Bij een ongeval op de kruising Sontweg/ Sontplein zijn dinsdagavond rond 22:45 uur twee gewonden gevallen.

De sneeuwmaan was dinsdagnacht haast niet te zien (Video)
Groningen - De supermaan die dinsdagavond aan de hemel staat is de felste die dit jaar te zien zal zijn. De maan lijkt groter dan normaal omdat deze bijna 30.000 kilometer dichter bij de aarde staat dan gemiddeld. Dat meldt Oogtv.

87 boetes voor fietsers WC Selwerd
Groningen - De politie heeft maandag en dinsdag totaal 87 bekeuringen uitgedeeld aan fietsers in het voetgangersgebied van het winkelcentrum bij Selwerd.

Jongen(7) geschept door auto in Schildwolde (Video)
Schildwolde - Op de Hoofdweg in Schildwolde is dinsdag om 16:40 uur een 7-jarig jongen gewond geraakt. Hij raakte vermoedelijk in de berm en werd geschept door een auto toen hij weer de weg op schoot.

Naar boven Up

Media

Zoeken we op

Google

Dagen te gaan tot

-281

dagen te gaan tot
Free Willy
Dagen te gaan op Mingy!

Het goede doel!

Mingy en IFAW

Het goede doel!

Mingy en Unicef

Het goede doel!

Mingy en Save the Childeren

Het goede doel!

Mingy en Warchild