Mingy zegt " Je denkt toch zeker niet dat je bang voor me bent? "

De nieuwste berichten op http://www.112groningen.nl/
Scooterrijdster gewond bij verkeersongeluk Brugstraat
Groningen - Bij een verkeersongeluk zondagmiddag in de Brugstraat in de binnenstad is een scooterrijdster gewond geraakt. Zegt Oogtv.nl

Gaslek blijkt Barbecue in een tuin
Groningen - Enige commotie zondagmiddag in de Javalaan in de Indische Buurt. Een rokende barbecue werd daar aangezien voor een gaslekkage. Er werden metingen verricht.

112Kort: OMS alarm en brand brievenbus
Groningen - Om 15:40 uur melding OMS Euroborg, dat is een automatisch brandalarm. Ter plaatse werd de parkeerplaats tijdelijk volledig afgesloten. De brandweer kwam ter plaatse. Na onderzoek bleek het loos alarm.

Meeste slaapboten ESNS vertrekken weer
Groningen - Zondagmiddag vertrokken een aantal slaapboten weer. Via het Van Starkenborgkanaal verlieten ze Groningen na een drukke week. Er waren veel podia.

Automobilist raakt te water nabij Middelstum
Middelstum - Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag met zijn auto te water geraakt op de Middelstumerweg. Het gebeurde tussen Kantens en Middelstum.

Emily(15) uit Grootegast weer terecht
Grootegast - In de vroege ochtend van 15 januari 2020 werd in de woning van Emily Meijer en haar familie in Grootegast ingebroken. Mogelijk was ze ontvoerd werd zaterdagavond bekend. Later werd dat ontkracht.

Onrustige situatie in de Herestraat (Video)
Groningen - Op zaterdagavond is een groep van ongeveer 60 personen vervelend aanwezig geweest op de Herestraat met meerdere vechtpartijen tot gevolg. De politie is in grote getale aanwezig. De reden is niet bekend.

Schoorsteenbrand snel onder controle
Midwolda - Aan de Hoofdweg in Midwolda is zaterdagavond brand uitgebroken in het schoorsteenkanaal van een woning.

Rookmelders alarmeren vanwege rokende oven Zwarteweg
Groningen - Zaterdagmiddag om 13:10 uur de melding van een woningbrand aan de Zwarteweg in de stad. Ter plaatse gingen rookmelders af en de bewoners waren niet thuis.

Ongeval in Beijum met veel schade
Groningen - Bij een verkeersongeval zaterdagmiddag op de Amkemaheerd zijn twee auto’s tegen elkaar gebotst. De melding kwam in eerste instantie binnen op de Groningerweg alwaar niks was te vinden. Later bleek het onderaan de oprit ringweg.

Twee voertuigen botsen in Meedhuizen
Meedhuizen - Hulpdiensten zijn zaterdag aan het begin van de zaterdagmiddag gealarmeerd voor een ongeluk op de kruising van de Cereslaan net de Hoofdstraat in Meedhuizen.

Brandweer rukt uit voor gaslek in Beijum
Groningen - De brandweer werd zaterdagmiddag om 12:05 uur opgeroepen voor een gaslek aan de Bekemaheerd in de stad. Daar was een gaslek ontstaan.

Inbraak Selwerd: Getuigen gezocht
Groningen - Tussen maandag 13 en dinsdag 14 januari is er een inbraak gepleegd in het wijkrestaurant aan de Duindoornstraat in Selwerd. Zegt de politie op Facebook.

Zoektocht naar persoon na vinden fiets
Uithuizen - De brandweer was zaterdagmorgen om 06:30 uur opgeroepen, dit bij het kanaal aan de Havenweg tussen Uithuizen en Doodstil.

Nog een paar standhouders gezocht voor de 112GroningenDag
Groningen - Op zaterdag 6 juni 2020 vindt voor de derde keer de 112GroningenDag plaats in en om MartiniPlaza in Groningen.

Naar boven Up

Media

Zoeken we op

Google

Dagen te gaan tot

17666

dagen te gaan tot
Free Willy
Dagen te gaan op Mingy!

Het goede doel!

Mingy en Amnesty internationel

Het goede doel!

Mingy en het Rodekruis

Het goede doel!

Mingy en cliniclowns

Het goede doel!

Mingy en heldenmoed