Mingy zegt " Laat je karakter kneedbaar zijn als was, maar niet week als boter. "

De nieuwste berichten op http://www.112groningen.nl/
Kruipruimte studentenpand vol met water in binnenstad
Groningen - De brandweer van Groningen werd zondagmiddag om 15:05 gealarmeerd voor een melding wateroverlast aan de Carolieweg in de binnenstad.

Inval in woning Paddepoel na internetfraude
Groningen - Door onder andere het Target Team BT7 van de politie is in een onderzoek naar internetoplichting een instap in een woning in Paddepoel in de stad gedaan.

Bootje met twee man erin slaat om
Kropswolde - De brandweer heeft zondagmorgen om 10:10 uur twee mannen uit het water geredt nadat hun boot was omgeslagen. Dit gebeurde op het Zuidlaardermeer nabij Kropswolde. Er werd gelijk 112 gebeld.

Woensdag opnieuw boeren acties
Groningen - Boeren gaan op woensdag 18 december weer actie voeren. Dat is vorige week maandagavond besloten tijdens een overleg van actiegroep Farmers Defence Force (FDF).

Gewonde bij ongeval in Veendam
Veendam - Bij een ongeval in Veendam is zaterdagavond een fietser(ster) gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op het kruispunt Beneden Oosterdiep en de Voormolenstraat in de Parkstad.

Fietser geschept door automobilist in Veendam
Veendam - Een fietser is zaterdagavond gewond geraakt nadat deze was geschept door een automobilist. Het ongeluk gebeurde bij de fietsoversteekplaats op de kruising Sorghvlietlaan en de Briklaan.

Ernstig ongeval op A7 nabij grens (Video)
Bad Nieuweschans - Op de A7 bij Bad Nieuweschans is zaterdagmiddag een ernstig ongeval gebeurd tussen meerdere voertuigen.

Geslaagde Kerstmarkt bij brandweermuseum in Sappemeer
Sappemeer - Zaterdag 14 december 2019 organiseerde Brandweermuseum Hoogezand - Sappemeer weer een leuke kerstmarkt. Dit was de zoveelste editie. Een paar honderd belangstellenden kwamen langs.

Standhouders gezocht voor 112GroningenDag
Groningen - Op zaterdag 6 juni 2020 vindt voor de derde keer de 112GroningenDag plaats in en om MartiniPlaza in Groningen.

Auto belandt in sloot bij Aduard
Aduard - Bij een verkeersongeluk zaterdagmiddag op de Albert Harkemaweg nabij Aduard is een personenauto in een sloot belandt. Zegt Oogtv.nl

Getuigenoproep mishandeling Peperstraat
Groningen - Afgelopen zondagnacht, 8 december 2019, heeft er een mishandeling plaats gevonden in de Peperstraat in de binnenstad van Groningen.

Stroomstoring in Corpus den Hoorn-zuid
Groningen - Door een stroomstoring zitten huishoudens aan de Veenweg in de wijk corpus den hoorn-zuid sinds 12:30 uur zonder stroom.

Twee mannen aangehouden na aantreffen drugs
Groningen - De politie heeft vrijdagavond met drie burgerauto's (Undercover) twee mannen in hun auto klemgereden op de Paterswoldseweg in de stad Groningen.

Noordbaan zuidelijke ringweg dicht voor werkzaamheden (Update)
Groningen - Vanaf vanavond 22:00 uur tot maandag 16 december 05:00 uur werkt Combinatie Herepoort aan het herstellen van een aantal voegen op de noordbaan van de Zuidelijke ringweg.

Onderdoorgang paterswoldseweg officieel geopend
Groningen - Vanaf vanavond 20:00 uur is de onderdoorgang bij de Paterswoldseweg officieel geopend voor alle verkeer. Vanmiddag vond het officiële deel plaats, buurtbewoners kwamen samen.

Naar boven Up

Media

Zoeken we op

Google

Dagen te gaan tot

17666

dagen te gaan tot
Free Willy
Dagen te gaan op Mingy!

Het goede doel!

Mingy en greenpeace

Het goede doel!

Mingy en het Rodekruis

Het goede doel!

Mingy en kika

Het goede doel!

Mingy en kika