Mingy zegt " Er is meer licht dan door het raam kan worden gezien. "

De nieuwste berichten op http://www.112groningen.nl/
Deel coniferenhaag in vlammen op
Oostwold - Aan de Nieuweweg in Oostwold heeft donderdagmorgen om 10:12 uur korte tijd brand gewoed in coniferen bij een woning.

Brandende bult stro in Siddeburen
Siddeburen - Aan de Kooilaan in Siddeburen brandde donderdagmorgen om 07:30 uur een grote bult met stro achter een boerderij.

Flat ontruimd na brand in Nieuw Buinen
Nieuw-Buinen - In de Rozenlaan in Nieuw-Buinen heeft van woensdag op donderdag om 00:45 uur een brand gewoed in een flat.

Opnieuw overval op Eat Tasty Floresstraat (Video)
Groningen - Van woensdag op donderdag rond 01.00 uur is er een gewapende overval geweest op een cafetaria(Eat Tasty)aan de Floresstraat in Groningen. In Februari was het ook al raak.

Gewonde bij eenzijdig verkeersongeval op het Emmaplein
Groningen - Bij een eenzijdig verkeersongeval op het Emmaplein in de stad is woensdagavond omstreeks kwart voor negen één persoon gewond geraakt.

Ziegler Brandweertechniek ontvangt mooie opdracht
Winschoten - Ziegler ontvangt een prachtige opdracht van de Veiligheidsregio's Brandweer Amsterdam-Amstelland, Kennemerland & Zaanstreek-Waterland!

Vaten met explosieve inhoud gevonden in CSG Augustinus (Video)
Groningen - In het gebouw van het CSG Augustinus aan de Admiraal de Ruyterlaan zijn woensdagmorgen vaten met explosieve inhoud gevonden. Het gaat om scheikundige stoffen die daar al jaren stonden. Meldt Oogtv.nl

Twee auto`s in vlammen op bij de Duiventil
Groningen - In de Duiventil, een kleine straat achter het Damsterdiep zijn woensdagmiddag twee auto's in vlammen opgegaan. Er was veel rookontwikkeling.

Auto door brand verwoest in Beerta (Video)
Beerta - Aan de Julianastraat in Beerta is van dinsdag op woensdag om 00:55 uur een auto in vlammen opgegaan.

Actievoerders ketenen zich vast (Video)
Groningen - Sinds kwart voor acht woensdagochtend voeren ruim twintig ‘rebellen’ van Extinction Rebellion actie bij het hoofdkantoor van GasTerra in Groningen. Dat meldt Oogtv.nl

Gaslekkage na graafwerkzaamheden
Musselkanaal - Aan de Kerklaan in Musselkanaal is woensdagochtend een gaslekkage ontstaan na graafwerkzaamheden.

Bewoners urenlang opgesloten door vreemd poeder (Video)
Groningen - Bewoners van een portiekflat aan de Eikenlaan in de stad moesten dinsdagmiddag urenlang in huis blijven nadat er een vreemd poeder in de portiek werd aangetroffen.

Zoekactie Emmalaan na 30 minuten gestaakt (Video)
Haren - In Haren zijn hulpdiensten dinsdagavond massaal aan het zoeken geweest naar een mogelijk voertuig te water. Uiteindelijk werd er niets aangetroffen. Meldt Oogtv.nl

Ongeval letsel op de Ulgersmaweg
Groningen - Dinsdagavond rond 20:00 uur ontstond er een botsing tussen een fietser en een motorscooter. Dit op de Ulgersmaweg even voor de korrewegbrug.

Ernstig ongeval Landbouwstraat in Wildervank
Wildervank - Op de Landbouwstraat in Wildervank heeft zich aan de begin van de dinsdagavond een ernstig ongeluk voorgedaan.

Naar boven Up

Media

Zoeken we op

Google

Dagen te gaan tot

-344

dagen te gaan tot
Free Willy
Dagen te gaan op Mingy!

Het goede doel!

Mingy en Amnesty internationel

Het goede doel!

Mingy en IFAW

Het goede doel!

Mingy en Warchild

Het goede doel!

Mingy en wakkerdier