Mingy

Zegt,

Grijs is ook een kleur, liever een ander kleurtje? 


Check verder!


Welkom op onze website Mingy op...Mon 25, Jan, 8:20 am

Het ontberen van een aantal dingen die je graag zou hebben is een onmisbaar onderdeel van het geluk.

Over Mingy

Ooit zijn we begonnen met websites bouwen, denk hierbij aan de tijd dat modems 1.2 kb haalden, toen waren plaatjes en laat staan video's uit den boze, en zo werd je dit ook geleerd, als je nu om je heen kijkt zijn het veelal beeldvullende foto's en zelfs op je startpagina zijn al video's te zien, nu staat internet dan ook niet stil en tegenwoordig is er al 1 Gb te halen dus het kan,

Mijn laatste website is van 2017, al weer een poosje terug dus, om niet steeds het wiel uit te vinden zijn we op zoek gegaan naar een CMS systeem, dit is dan Bootstrap geworden, om e.e.a. te kunnen editeren gebruikten we voorheen kladblok, daarna notepad
++ en nu editeren we in Bootstrap Studio 5
  


Iets jonger nog en in betere tyden! :-)

Mingy in betere tyden!

Hallo met Hemma,  leuk dat je mijn gedeelte ook even bezoekt,  van geboorte ben ik een ras echte Emmercompascuumer die nu  in mooi Westerwolde woont, dat bevalt ook prima, mocht je me persoonlijk kennen of me even willen bij babbelen  laat me dat via contact even weten en ik laat dan van me horen!  groetjes!


Hier was ik op m'n 50e verjaardag feestje!

Op een dag in de juli kwamen mijn  baasjes hierboven, me bij m n pa en ma weg halen om me mee te nemen naar m n huidig huis, ze geven me dagelijks te eten en laten me uit, soms neemt het vrouwtje me mee naar de dierenarts, das is niet zo leuk, of naar een hondenknip salon wat wel weer leuk is! op de foto ben ik ongeveer een jaar nu. ik ben op 24-april-2018 geboren en had een stuk of 4  a 5  broertjes en zusjes           volgens mij ben ik de enige hond waar een site naar genoemd is?


Shih tzu Op een feest danst een Chinees met een meisje. Op een gegeven moment zegt de Chinees tegen het meisje: Jij hebt een wit slipje aan. Dat klopt, zegt het meisje, maar hoe weet jij dat? Tja, zegt de Chinees, ikke slimme Chinees. Even later danst de Chinees met een ander meisje. Dan zegt hij: Jij hebt een gloen slipje aan. Dat klopt, zegt het meisje, maar hoe weet jij dat? Tja, zegt de Chinees, ikke slimme Chinees. Weer even later danst de Chinees met nog een ander meisje. Dan zegt hij: Jij hebt helemaal geen slipje aan. Dat klopt, zegt het meisje, maar hoe weet jij dat? Ikke slimme Chinees, ikke heb mijn schoenen goed gepoetst.

Contact us

 Mocht je een keertje met ons willen babbelen dan kan dat via Facebook!